Amsterdam is één van de grootste steden van Nederland. Er wonen veel mensen en daarnaast is er heel erg veel te zien en te doen in de stad. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om eens een dagje weg te gaan naar Amsterdam. Veel mensen slenteren een dag lang door de straten wanneer zij een bezoek brengen aan de hoofdstad van Nederland. Er wordt lekker gewinkeld en af en toe wordt er eens een bezienswaardigheid bezocht. Kom jij echt puur voor de cultuur naar Amsterdam en wil je zo veel mogelijk in één dag zien? Dan is het niet handig om je lopend door de stad te verplaatsen. Maar wat is dan de beste manier? Hieronder volgen enkele tips van inwoners van Amsterdam

Fietsverhuur in Amsterdam

De snelste manier om je door Amsterdam te verplaatsen, is op de fiets. Met een fiets ben je nou eenmaal sneller dan te voet en daarnaast kun je met een tweewieler makkelijk door het langzaam rijdende verkeer slingeren. Tevens verplaats jij je met een fiets makkelijk van de ene naar de andere bezienswaardigheid. Heb jij bijvoorbeeld eerst een bezoek aan Madame Tussaud gebracht en wil je hierna naar een museum aan de andere kant van de stad? Met de fiets ben je er binnen een paar minuutjes. Heb jij geen zin om je fiets mee te slepen naar Amsterdam? Huur dan ter plekke een fiets. Een fiets huren in Amsterdam is behoorlijk makkelijk, aangezien er veel plekken zijn waar fietsen verhuurd worden.

Rondvaart in Amsterdam

Ben jij niet iemand die graag actief bezig is? Dan is een fiets huren in Amsterdam waarschijnlijk niets voor jou. In dat geval kun je beter kiezen voor een rondvaart in Amsterdam. In de Amsterdamse grachten liggen tal van rondvaartboten die jou graag meenemen voor een rondje door de grachten. Door een rondvaart in Amsterdam te volgen, kom je langs een groot aantal bezienswaardigheden in de stad. Daarnaast zie je eeuwenoude herenhuizen waar Amsterdam bekend om staat. Volgens bewoners van Amsterdam is dit, naast het huren van een fiets, een goede manier om meer over de stad te weten te komen.

en_USEnglish
en_USEnglish